STEWART + HIGHFIELD is a boutique spatial design and styling company based on the NSW Central Coast.

 

 

 

Set in a mud hut on the ground of the Distillery Botanica Erina this dreamy space is the brain child of Dan and Julia from Mr Goaty Gelato. Here you can drink gin, eat gelato and snack on garden inspired dishes.



 
20190416_BARBOTANICA_JACSPOWELL_WEB_(7of11).JPG
20190416_BARBOTANICA_JACSPOWELL_WEB_(6of11).JPG
Screen Shot 2019-07-09 at 9.31.59 pm.png
20190416_BARBOTANICA_JACSPOWELL_WEB_(9of11).JPG
 

 Australian coast meets the Amalfi with soft, modern finishes in a lush contemporary setting - a perfect addition to the burgeoning Centra Coast food and drink scene



 
SouthEndSocial-78.jpg
SouthEndSocial-71.jpg
SouthEndSocial-64.jpg
SouthEndSocial-54.jpg
SouthEndSocial-50.jpg
SouthEndSocial-56.jpg
 

Glow Beauty Space is all about welcoming luxury.

 Warm pink tones against brass and Tasmanian oak. 

The custom build counter by Loughlin Furniture and artworks by Vicky Lee are a highlight of the space



 
20181029_GLOW_LR_(16of97).jpg
20181029_GLOW_LR_(81of97).jpg
20181029_GLOW_LR_(11of97).jpg
20181029_GLOW_LR_(28of97).jpg
20181029_GLOW_LR_(41of97).jpg
20181029_GLOW_LR_(32of97).jpg
 

Referencing its name, the inspiration was drawn from the luxurious sleeper trains of the treasured art nouveau era of the late  1800’s.

The space has been designed to treat the customers to a little adventure out of the every day.

 

 
8-wbjVYJ.jpg
lugv1Yre.jpeg
IMG_2354.jpg
8RY97qJf.jpeg
F5ECVnTV.jpg
 

Common Ground Wyong was the big sister venue for Common Ground Long Jetty. The design response was to create an authentic bistro restaurant that could operate as a cafe by day. Situated in a bank built in the 1920’s the design harks back to the wealthy dairy days of the area. 

By using brass, dark timber and marble finishes the space was created to be welcoming and warm, speak to the patrons of quality , with a modern, unique take on deco.

We were responsible for overall concept design, 3d renders of the space, build plans for bars and custom furniture, sourcing, project management, bringing in skilled scenic artists for wall treatments, and decoration.

 

 
160815-PR-LR-33.jpg
160815-PR-LR-25.jpg
2b18a6ca49c537750651d7f69eeb396b.jpg
82a9409174bd83208e4dc65a5772a46a.jpg
160815-PR-LR-1.jpg
 

We were brought into the Lakes Hotel to renovate and attract a broader clientele. We reinvigorated it to be a stylish and cool space, bringing elegance and a buzz to the venue.

By reducing the colour palette and incorporating a greater use of greenery we changed a busy space that people weren’t eating in, to a serene and inviting dining area. The use of talented scenic artists puts a unique stamp on the venue.

We restyled 3 rooms as well as an alfresco dining outdoor area. Each room has a distinct tone and story whilst working together in harmony to create a cohesive brand for The Lakes Hotel.

 

 
_MG_6223.jpg
_MG_6383.jpg
_MG_6223.jpg
_MG_6412.jpg
_MG_6309.jpg
 

We started on Sounds on West when it was an empty brick shop that hadn’t been used in years. The owners also had Six Strings Brewery and were interested in extending their range of beers into a restaurant space that focused on smoked meats.

We were responsible for creating a masculine design that would stay warm an intimate at night time.

We custom made the bar out of hard wood timbers and continued this vintage industrial theme throughout the space with distressed brick work, low lighting and brown textural leather upholstery.

Our role was concept design, 3d renders of the space, build plans for bars and custom furniture, sourcing, project management, bringing in skilled scenic artists for wall treatments, and decoration.

 

 
soundsonwest-20.jpg
soundsonwest-11.jpg
soundsonwest-21.jpg
soundsonwest-15.jpg
 

The Giant Dwarf office is a multifunctional venue that embraces the unique creative spirit of The Chaser team. The clients required a fully changeable location, as at times they only have 4 staff working in the space, however when in production they can have 40 staff and use it as a film studio.

All items have been built on wheels with the ability transform. The meeting room can be three rooms or one; the palette desks can all stack into one corner, whilst wall panels make for a backdrop for filming.

With the use of unconventional materials for office design the space feels more like a canvas for creative play.

We were responsible for overall concept design, 3d renders of the space, build plans sourcing, project management, and decoration.

 

 
STEWARTANDHIGHFIELD_CHASERSOFFICE_WEB (7 of 17).jpg
STEWARTANDHIGHFIELD_CHASERSOFFICE_WEB (13 of 17).jpg
STEWARTANDHIGHFIELD_CHASERSOFFICE_WEB (10 of 17).jpg
STEWARTANDHIGHFIELD_CHASERSOFFICE_WEB (3 of 17).jpg